Online Radio

face FM Radio Internet Terbaik !!!

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Cara Remove Timeline Facebook

Monday, May 28, 2012

|
Assalamualaikum mungkin ini sudah ramai yang udah tahu tetapi admin facefm nak jugak share kepada sesiapa yang belum mengetahuinya hihi Tak terucap kata-kata di bibir . Hanya mampu tersenyum dah ucap thanks pada tuan empunya yang bagi link tersebut . Korang nak try juga ? Boleh KLIK SINI . Try lah . Baca basmallah dulu . InsyaAllah akan menjadi facebook korang seperti sedia kala :)

Restoran Pertama Chef Wan Beroperasi Di Singapura

Tuesday, May 22, 2012

|
PETALING JAYA: Chef selebriti terkenal Datuk Mohd Redzuawan Ismail atau lebih dikenali sebagai Chef Wan bakal membuka sebuah restoran di Singapura atas desakan rakan-rakan. Chef Wan berkata, restoran tersebut yang diberi nama Chef Wan In Style bakal dibuka di Plaza Singapura, Orchard Road, September depan. "Asalnya nak buka di Kuala Lumpur tetapi tidak jumpa lokasi yang sesuai serta menepati idea dan konsep yang ingin saya buat iaitu seperti sebuah bazar yang penuh dengan makanan. "Apabila ada pihak di Singapura menawarkan saya sebuah premis yang besar iaitu kira-kira 14,000 kaki persegi dan boleh memuatkan 400 orang pada satu-satu masa, saya fikir ia adalah tempat sesuai untuk memulakan perniagaan. "Lagi pun saya dah letih asyik kena desak oleh rakan-rakan dan peminat yang mahu saya membuka sebuah restoran dan akhirnya saya mengalah. "Walaupun tidak tahu bagaimana ingin membahagikan masa di restoran itu nanti, tetapi saya akan cuba memberikan yang terbaik kepada pelanggan dengan menyajikan pelbagai makanan enak untuk mereka," katanya kepada mStar Online. Tambahnya, makanan yang bakal disediakan nanti bukan hanya terhad kepada masakan Melayu semata-mata tetapi akan menghidangkan lebih 100 jenis masakan dari seluruh negara Asia Tenggara. Dalam pada itu, Chef Wan berkata, dia sendiri telah menyusun menu-menu untuk restorannya dan akan mendapatkan chef terbaik dari seluruh Asia Tenggara. Chef Wan berkata, selain menu yang sesuai pihaknya juga akan memastikan makanan yang disediakan adalah halal dan boleh dinikmati oleh semua golongan.

Iklan d FaceFM

Sunday, May 20, 2012

|
Yuhuuuu hai semua haaa kali ni admin facefm nk bt iklan skit kalau ada spa2 yg berminat nk letak banner atau iklan atau apa2 pn yg nk d iklan kn d laman web rasmi FaceFM blh3...sebulan HANYA RM10.00 shja korng leh tgk cth mcm gmbr rajah kat bwh ni..


kalau korang rsa bermnt lagi korng leh hubungi admin...jom enjoy..msh bnyk tmpt kosong d sedia kn 

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Followers

Pautan Kami

Photobucket
copy kode ni paste kan d blog2 anda atau d mana sahaja

Join & Like Kami Di Facebook